No Other Name

Artikelnummer: FR3-U-NON-BRACELET
Vorige Artikel 28 van 36 Volgende
€ 8,50 (inclusief btw)

Kleur
Brown, Yellow

Materiaal
100% plantaardig gelooid leder

Omschrijving armband
Het bandje is gemaakt van plantaardig gelooid leer. Omdat het een natuurproduct is, is geen enkel bandje hetzelfde.
Op het bandje staat de tekst: Rebel with a cause. Deze tekst is er met een laser in gebrand. Het product is in Nederland gemaakt.
Het FairRebel beeldmerk staat naast de zilverkleurige nikkelvrije drukker.
 

Over de tekst: No other Name

Als jij een paar bekende namen zou moeten opnoemen waarvan je verwacht dat bijna iedereen op de wereld die naam wel kent, welke namen zou je dan noemen?

En hoe komt het dat je deze namen noemt? Hebben deze mensen iets speciaals betekend? Of hebben ze een bijzondere prestatie geleverd?
Voor mij is er maar één naam die boven al deze namen uitsteekt en dat is de Naam van Jezus.

Wie Hij ook was en welke betekenis Hij ook voor mensen heeft, er is vrijwel niemand op aarde die de Naam van Jezus niet kent.

Zijn Naam wordt zelfs gebruikt als krachtterm. Niet iets wat ik fijn vind, maar het zegt wel iets. Waarom roepen mensen bij iets indrukwekkends/bijzonders/heftigs de naam van Jezus? En níet één van de namen die jij net noemde?

Zelfs de jaartelling is gebaseerd op Zijn geboorte: we spreken van voor en na (Jezus) Christus.

Er is iets bijzonders met deze naam, er is geen andere naam die zoveel lading heeft als de naam van Jezus. Wat zegt dat jou?

Mij zegt het dat Jezus heel bijzonder is, dat Hij iets heeft gedaan waardoor Zijn Naam door alle eeuwen heen is blijven bestaan. Jezus heeft Zijn leven geleefd op een manier waar we nog altijd graag een voorbeeld aan nemen, omdat Hij zo grenzeloos liefdevol was. En Hij heeft Zijn leven gegeven aan een kruis, Hij nam daarmee de schuld op zich van de mensen en stierf in plaats van hen omdat Hij zoveel van mensen houdt, zelfs van mensen die Hem niet (willen) kennen.

Deze bijzondere gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat Zijn naam tot op de dag van vandaag bekend is over heel de wereld, dat we zelfs als we Hem niet kennen, weten dat er kracht in Zijn naam zit. Er is geen andere Naam zo krachtig en prachtig als de Naam van Jezus! Hij houdt van mij, Hij houdt van jou en Zijn naam zal blijven bestaan, omdat Hij niet gebonden is aan tijd of plaats. Zijn liefde reikt nog altijd uit naar mensen die Hem niet kennen en ik zou je gunnen dat je de Persoon achter deze Naam mag leren kennen. Je leven is nooit meer hetzelfde als het gevuld is met de liefde van Jezus.

Maattabel

Het bandje is er in 3 maten:

  • Small: 18,5 cm (=totale lengte van het bandje: gesloten is het bandje 17 cm rondom)
  • Medium: 20,5 cm (=totale lengte van het bandje: gesloten is het bandje 19 cm rondom)
  • Large: 22,5cm (=totale lengte van het bandje: gesloten is het 21 cm rondom)

 

© 2018 - 2022 FairRebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel