LAATSTE MATEN!

Look how the wild flowers grow - T-shirt

Artikelnummer: FR3-L-LFG-OPALINE
Vorige Artikel 22 van 26 Volgende
€ 38,50 (inclusief btw)

Kleur
Opaline

Fit
Dames Tight Fit - Twijfel je over de maat? Dit item heeft een maattabel! Meten = weten! En...scheelt retourkosten.

Materiaal
ENKELVOUDIGE JERSEY, 100% GESPONNEN EN GEKAMD BIOLOGISCH KATOEN

Over het model
Lengte 177 cm / Maat S

Omschrijving dames T-shirt 
Light Opaline aansluitend dames T-shirt, 155 G/M², met een ronde hals. Het FairRebel logo staat op de rechtermouw. Witte bloem bovenaan de achterkant en de uitgeschreven tekst uit Mattheus 6 'Look how the wild flowers grow' aan de voorzijde in het wit. 
 

Over de tekst ‘Look how the wild flowers grow’:

In één van zijn preken heeft Jezus het over bezorgdheid. Ook in zijn tijd maakten mensen zich al zorgen over van alles en nog wat. Onder andere over of ze zich wel zouden kunnen kleden. Dit is iets wat nog steeds zo is, ook ik kan mij soms zorgen maken over hoe ik er uit zie, de toekomst, financiën, relaties, familie, noem maar op; je herkent dit misschien wel.

Maar Jezus zegt dan: “en wat maken jullie je zorgen over kleding? Kijk eens naar de lelies, kijk hoe ze groeien in het veld! Ze werken niet en weven niet.” Mattheus 6:28

Als God een wilde bloem die maar kort leeft en niet werkt of weeft al met zoveel zorg ‘kleedt’, met hoeveel zorg zal Hij dan voor jou en mij zorgen?
Ik leer steeds meer op Hem te vertrouwen en me bezig te houden met dingen die echt belangrijk zijn. Er staat een heel bekende tekst in de Bijbel:

Zoek liever eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, dan zullen al die andere dingen je erbij gegeven worden.” Mattheus 6:33

Ik heb geleerd dat deze tekst waar is. Als ik God vertrouw en me richt op de dingen die Hij mij laat zien, dan zorgt Hij voor de rest. Ik hoef mij daar niet druk over te maken. En dan ben ik als de wilde bloem in het veld; vrij, zorgeloos en op mijn mooist.

Maattabel

 

© 2018 - 2022 FairRebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel