DOE / RECHT

Artikelnummer: FR2-G-DRT-BLACK
Vorige Artikel 19 van 26 Volgende
€ 38,50 (inclusief btw)

Kleur
Black

Fit
Heren Medium Loose Fit LongTEE (valt ruim!) - Twijfel je over de maat? Dit item heeft een maattabel! Meten = weten! En...scheelt retourkosten.

Materiaal
100% GESPONNEN EN GEKAMD BIOLOGISCH KATOEN

Over het model
Model 1: Lengte 192 cm / Maat XL Model 2: Lengte 194 cm / Maat L

Dit DOE/RECHT longshirt (of T-shirt) is ontwikkeld door FairRebel & Droomgever. Met dit label maken wij samen met jou een statement tegen het onrecht in deze wereld. Te veel mensen in deze wereld lijden aan extreme armoede of gaan gebukt onder geweld, misbruik en uitbuiting. Het is aan ons om recht te doen in deze wereld en om te zien naar de ander. Samen kunnen we een stem zijn voor diegenen die in de schaduw van deze wereld leven.

Droomgever

Wie is Droomgever? Vanuit een authentiek denkkader ontwikkelt Droomgever slimme, creatieve en krachtige communicatie-concepten die gezicht geven aan unieke dromen, ambities en doelstellingen. Droomgever is het bureau voor organisaties die de wereld écht wat te vertellen hebben. Check www.droomgever.nu
 

Omschrijving Long-TEE DOE/RECHT
Black medium fit heren longshirt. Let op! Dit shirt valt (echt!) groot en is een long-shirt! Meet het voor de zekerheid even na met de maattabel hieronder, want we krijgen dit shirt geregeld retour omdat het te groot uitvalt, en dat zou jammer zijn van de verzendkosten.
Lang, recht model, 155 G/M², met onafgewerkte boorden met enkelvoudig sierstiksel bij de halsuitsnijding en een ronde hals. Onafgewerkte boorden met kettingstiksel onderaan de mouwen en onderaan het lijfje.

Het FairRebel/Droomgever logo staat aan de achterzijde op nekhoogte gedrukt. De tekst 'DOE/RECHT' staat aan de voorzijde op de borst. Kleur bedrukking: warm grijs.
 

Over de tekst ‘DOE / RECHT’:

Door een T-shirt te dragen met de woorden DOE/RECHT wil ik graag het gesprek openen over gerechtigheid. Ik geloof namelijk dat in het hart van elk mens een gevoel van rechtvaardigheid leeft.
Iedereen maakt zich wel druk om een bepaald soort onrecht. Denk bijvoorbeeld aan het leed onder eenzame ouderen, kinderen in nood, gedwongen prostitutie, de bio-industrie of uitbuiting in de kledingindustrie.
Toch komt niet iedereen door dit onrecht in beweging.
De grootsheid van het probleem is vaak zo overweldigend dat het je verlamt. Het onrecht in de wereld is ontzettend groot en in je eentje is het lastig hier iets aan te veranderen. Regelmatig zie ik dat hierdoor een onbedoelde passiviteit ontstaat.

En dat terwijl mensen echt wel iets willen doen, maar vaak niet weten waar ze moeten beginnen. Herken je dat?

Toch kunnen we stap voor stap samen een verschil maken. En dat begint bij het nadenken over welk onrecht jou raakt.
Je hebt vast wel eens dat je iets ziet of hoort en dat je denkt: dit is echt niet ok, dit mag gewoon niet gebeuren!
Daar begint het, daar kun je op aanhaken.

De vraag is dus; wat raakt jou? En wat zou je daarmee kunnen doen?

Maattabel

 

© 2018 - 2022 FairRebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel