Born to reign - Heren T-shirt - White

Artikelnummer: FR3-G-BTR-WHITE
Vorige Artikel 37 van 57 Volgende
€ 38,50 (inclusief btw)

Kleur
White

Fit
Medium Tight Fit

Materiaal
100% Combed Organic Cotton (zachter dan 'normaal' katoen)

Over het model
Lengte man (foto 3) 172 cm Maat S, Lengte man (foto 4) 178 cm maat M

Omschrijving T-shirt
White medium tight heren T-shirt 155 G/M² met opgerolde mouw. Op de voorzijde een artwork met 'Born to reign'. Op de achterzijde het FairRebel schild. Artwork in de kleur India Ink. 
 

Over de tekst ‘Born to reign’:

Deze tekst herinnert mij eraan dat ik geboren ben om te regeren. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, omdat ik geen koning of regeringsleider ben. Toch geloof ik dat het zo is. Om dat uit te leggen moeten we helemaal terug naar het begin; het ontstaan van de aarde.  God schiep de hemel en aarde, de dieren en de mens. De schepping is zijn “masterpiece”. En dan komt het, want we lezen iets bijzonders in het eerste Bijbelboek Genesis. In hoofdstuk 1 vers 26 staat:

En God zeide: ‘Laat Ons mensen maken naar ons beeld, als onze gelijkenis, opdat zij heersen over de  vissen der zee en over het gevogelte des hemels en over het vee en over de gehele aarde en over al het kruipend gedierte, dat op de aarde kruipt.’

God gaf Adam dus de opdracht: ‘Regeer! Zorg voor de aarde!’ Adam mocht zelfs namen bedenken voor Gods creaties. Welke kunstenaar zou dat doen? Een meesterwerk maken en een ander de naam voor het kunstwerk laten bedenken. Dan moet je vertrouwen in iemand hebben en veel van die persoon houden. God koos daarvoor, omdat Hij in eenheid met de mensen wilde leven. Hij koos voor samen!

Maar helaas doen we het niet zo goed. We regeren niet zoals God het bedoeld heeft. De mensen zetten hun eigenbelang voorop en kijken bijna niet om naar elkaar. Ook ik ga daarin de mist in door de aankopen die ik doe en de keuzes die ik maak.

Toch wil ik het anders doen, want ook ik ben een meesterwerk van Hem!

Ik ben Zijn kunstwerk en Hij heeft mij gemaakt om in Zijn naam te regeren. God heeft Zijn zoon Jezus naar de aarde gestuurd om ons te laten zien hoe het dan wél moet. Hij heeft ons laten zien hoe je met liefdevolle hand kan regeren, zorg kan dragen en een eenheid kunt vormen. Dat is wat ik wil weerspiegelen: Jezus liefde! Regeren zonder veroordelen. Ik hoop dat ik daardoor kan laten zien dat God wel degelijk iets doet: Dat Hij regeert door mij heen!

Maattabel

© 2018 - 2022 FairRebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel