No other Name - Coll - Leopard print

Artikelnummer: FR4-L-NON-COLL-LEOPARD
Artikel 1 van 57 Volgende
€ 45,00 (inclusief btw)

Kleur
Leopard

Fit
Loose fit - Twijfel je over de maat? Dit item heeft een maattabel! Meten = weten! En...scheelt retourkosten.

Materiaal
95% Gerecycled polyester en 5% elastane

Over het model
Model foto 1 is 168 cm en draagt maat XS, Model foto 2 is 178 cm en draagt maat M

Omschrijving Coll 'No other name'

Deze prachtige coll top is gemaakt van 95% Gerecycled polyester en 5% elastane. Het colletje sluit mooi aan om de hals en de naden lopen 'off shoulder'. Het lijfje zit loose fit. De stof is heel soepel, waardoor je deze top ook heel makkelijk in je broek of rok kunt dragen. De tekst 'No other Name' is geborduurd.
Deze coll is door zijn stof en uitvoering op vele manieren te combineren en naar veel gelegenheden te dragen. Een all time favorite, oftewel een keypiece voor je kledingkast!


Over de tekst: No other Name

Als jij een paar bekende namen zou moeten opnoemen waarvan je verwacht dat bijna iedereen op de wereld die naam wel kent, welke namen zou je dan noemen?

En hoe komt het dat je deze namen noemt? Hebben deze mensen iets speciaals betekend? Of hebben ze een bijzondere prestatie geleverd?
Voor mij is er maar één naam die boven al deze namen uitsteekt en dat is de Naam van Jezus.

Wie Hij ook was en welke betekenis Hij ook voor mensen heeft, er is vrijwel niemand op aarde die de Naam van Jezus niet kent.

Zijn Naam wordt zelfs gebruikt als krachtterm. Niet iets wat ik fijn vind, maar het zegt wel iets. Waarom roepen mensen bij iets indrukwekkends/bijzonders/heftigs de naam van Jezus? En níet één van de namen die jij net noemde?

Zelfs de jaartelling is gebaseerd op Zijn geboorte: we spreken van voor en na (Jezus) Christus.

Er is iets bijzonders met deze naam, er is geen andere naam die zoveel lading heeft als de naam van Jezus. Wat zegt dat jou?

Mij zegt het dat Jezus heel bijzonder is, dat Hij iets heeft gedaan waardoor Zijn Naam door alle eeuwen heen is blijven bestaan. Jezus heeft Zijn leven geleefd op een manier waar we nog altijd graag een voorbeeld aan nemen, omdat Hij zo grenzeloos liefdevol was. En Hij heeft Zijn leven gegeven aan een kruis, Hij nam daarmee de schuld op zich van de mensen en stierf in plaats van hen omdat Hij zoveel van mensen houdt, zelfs van mensen die Hem niet (willen) kennen.

Deze bijzondere gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat Zijn naam tot op de dag van vandaag bekend is over heel de wereld, dat we zelfs als we Hem niet kennen, weten dat er kracht in Zijn naam zit. Er is geen andere Naam zo krachtig en prachtig als de Naam van Jezus! Hij houdt van mij, Hij houdt van jou en Zijn naam zal blijven bestaan, omdat Hij niet gebonden is aan tijd of plaats. Zijn liefde reikt nog altijd uit naar mensen die Hem niet kennen en ik zou je gunnen dat je de Persoon achter deze Naam mag leren kennen. Je leven is nooit meer hetzelfde als het gevuld is met de liefde van Jezus.

Maattabel

© 2018 - 2022 FairRebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel