All Counted - haarbanden met draad

Artikelnummer: FR2-L-ALC-HAIRBAND-WIRE
Vorige Artikel 36 van 57 Volgende
€ 17,50 (inclusief btw)

Kleur
Divers

Materiaal
100% Organic Cotton of gerecycled polyster (zie foto)

Omschrijving haarband met draad ‘All Counted’

Deze mooie haarbanden zijn in Nederland gemaakt van de stof van t-shirts die om wat voor reden dan ook niet in de collectie konden. De stof was goed, maar het naaiwerk niet, of de print was mislukt, samples enz. Helemaal ciruculair dus! Ze zijn voorzien van een plantaardig gelooid leren label met daarop ons beeldmerk en de tekst 'All Counted'.

Er zijn verschillende kleuren. De meer glimmende stof en de bloemen zijn gemaakt van gerecycled polyester, de meer matte haarbanden van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. In deze volgorde zie je ze ook in de fotogalerij. Dus even goed kijken of je de juiste aanklikt bij de zwarte en groene variant! 

Ze hebben een hoog draagcomfort omdat ze door het draad wat erin zit, naadloos aansluiten aan de vorm van jouw hoofd. Het draad is iets dikker en zachter dan standaard ijzerdraad, waardoor de band prettig draagt op je hoofdhuid. Door het draad zitten de banden stevig en zakken ze niet uit je haar.
Je kunt hem zo strak omknopen als jij prettig vindt. De vorm en het model van de band kun je ook helemaal zelf bepalen. Breed, smal, bol, plat…. wat jij mooi vindt en wat bij jou past!
Twijfel je hoe je hem moet knopen; check YouTube! Het is heel eenvoudig! Even zoeken op 'haarband met draad'.
 

Over de tekst ‘All Counted’:

Ieder mens maakt zich weleens zorgen. Dat is heel ‘menselijk’. Niemand voelt zich er fijn bij.
Sommige zorgen zijn ook erg groot en drukken zwaar op je leven. Maar ook de zorgen van alledag kunnen je gedachten aardig bezig houden en je dagelijks leven beïnvloeden.
In de Bijbel staat een tekst in Mattheus 10:29-31

Wat kosten twee mussen? Zo goed als niets. Maar er valt er niet één dood neer als jullie Vader het niet wil. Bij jullie zijn zelfs alle haren op je hoofd geteld. Wees dus niet bang, jullie zijn meer waard dan een hele zwerm mussen.

Dat middelste zinnetje slaat op de tekst ‘All Counted’. Alle haren op mijn hoofd zijn geteld. Dat is niet te doen! Het zijn er zoveel, dan moet je zo gedetailleerd kijken!
En dat is precies wat hier bedoeld wordt. God is tot in detail betrokken op je leven. En Hij zegt; weet dus niet bang, jullie zijn mij alles waard! Dit gegeven kan ook ‘wrijving’ en vragen opleveren. Mijn ervaring is dat als je die wrijving en vragen bij Hem neerlegt, dat Hij laat zien dat niets Hem ontgaat. Hij is er altijd bij!

© 2018 - 2022 FairRebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel