So I send you - Heren T-shirt - Vintage Grey

Artikelnummer: FR3-G-SIY-GREY
Vorige Artikel 44 van 57 Volgende
€ 38,50 (inclusief btw)

Kleur
Stonewash Grey

Fit
Medium Loose Fit - Twijfel je over de maat? Dit item heeft een maattabel! Meten = weten! En...scheelt retourkosten.

Materiaal
100% GESPONNEN EN GEKAMD BIOLOGISCH KATOEN

Over het model
Model 1 (hoofdfoto) is 178cm, draagt maat M - Model 2 is 184cm, draagt maat M

Omschrijving T-shirt ‘So I send you’
Vintage Grey medium fit T-shirt, 155 G/M², met verstevigde ronde hals, ingezette mouwen en een breed dubbel sierstiksel onderaan de mouwen en onderaan het lijfje. Verwassen/vintage effect bij alle naden.
FairRebel logo bovenaan de achterkant. De tekst 'So I send you' aan de linker voorzijde en een wereldbol aan de rechter achterzijde in het licht grijs. 
 

Over de tekst ‘So I send you’:

Mensen vragen zich soms af waar God is, hoe kan ik Hem zien, of waarom laat Hij zich niet meer zien als het gaat om de problemen in de wereld?

In de Bijbel lezen we over Jezus, de Zoon van God. Hij kwam naar de wereld en heeft laten zien hoe God graag zou willen dat wij met elkaar omgaan.

Er staan veel verhalen in de Bijbel over hoe Jezus vergaf, hoe Hij niet oordeelde, hoe Hij mensen lief had en oog had voor de armen. En net voordat Hij terug ging naar de hemel, zei Hij tegen zijn volgelingen; nu zend ik jullie! Zoals de Vader mij heeft gezonden, zo zend ik nu jullie uit naar de wereld.

Het is dus de bedoeling dat ik als volgeling van Jezus aan jou laat zien wie God is. Door mijn daden, de dingen die ik zeg, die ik kies. En daar maak ik niet altijd de juiste keuzes in, net als veel andere christenen. Dat zorgt er voor dat jij die vraag stelt. Dat ligt dus niet aan God, maar aan mij.

God had jou zo lief dat Hij zijn zoon naar deze wereld heeft gestuurd. Hij was zelfs bereid om voor je te sterven.

En nu is het mijn doel om te leven zoals Hij leefde, lief te hebben zoals Hij lief had, om te kijken naar andere mensen zoals Hij dat deed.

Ik wil leren om steeds meer te lopen in zijn voetsporen, zodat andere mensen iets zullen zien van Gods liefde.

Johannes 20:21 “Zoals de Vader mij heeft uitgezonden, zo zend ik jullie uit.”

Maattabel

© 2018 - 2022 FairRebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel