DOE / RECHT

Artikelnummer: FR2-G-DRT-BLACK
Vorige Artikel 46 van 68 Volgende
€ 38,50 (inclusief btw)

Kleur
Black

Fit
Heren Medium Loose Fit LongTEE (valt ruim!) - Twijfel je over de maat? Dit item heeft een maattabel! Meten = weten! En...scheelt retourkosten.

Materiaal
100% GESPONNEN EN GEKAMD BIOLOGISCH KATOEN

Over het model
Model 1: Lengte 192 cm / Maat XL Model 2: Lengte 194 cm / Maat L

Dit DOE/RECHT longshirt (of T-shirt) is ontwikkeld door FairRebel & Droomgever. Met dit label maken wij samen met jou een statement tegen het onrecht in deze wereld. Te veel mensen in deze wereld lijden aan extreme armoede of gaan gebukt onder geweld, misbruik en uitbuiting. Het is aan ons om recht te doen in deze wereld en om te zien naar de ander. Samen kunnen we een stem zijn voor diegenen die in de schaduw van deze wereld leven.

Bescherming van zeer kwetsbare kinderen

De opbrengst van dit DOE/RECHT item komt in zijn geheel ten goede aan de bescherming van kinderen die zich begeven in zeer kwetsbare omstandigheden. Denk daarbij aan kinderen die bijvoorbeeld gedwongen worden tot prostitutie of slavernij. Compassion is een organisatie die zich inzet voor deze kinderen. De opbrengst van dit DOE/RECHT item draagt bij aan het Compassion fonds 'Zeer kwetsbare kinderen'. Zie voor meer informatie compassion.nl/kwetsbaar.

Droomgever

Wie is Droomgever? Vanuit een authentiek denkkader ontwikkelt Droomgever slimme, creatieve en krachtige communicatie-concepten die gezicht geven aan unieke dromen, ambities en doelstellingen. Droomgever is het bureau voor organisaties die de wereld écht wat te vertellen hebben. Check www.droomgever.nu

 

Omschrijving Long-TEE DOE/RECHT
Black medium fit heren longshirt. Let op! Dit shirt valt (echt!) groot en is een long-shirt! Meet het voor de zekerheid even na met de maattabel hieronder, want we krijgen dit shirt geregeld retour omdat het te groot uitvalt, en dat zou jammer zijn van de verzendkosten.
Lang, recht model, 155 G/M², met onafgewerkte boorden met enkelvoudig sierstiksel bij de halsuitsnijding en een ronde hals. Onafgewerkte boorden met kettingstiksel onderaan de mouwen en onderaan het lijfje.

Het FairRebel/Droomgever logo staat aan de achterzijde op nekhoogte gedrukt. De tekst 'DOE/RECHT' staat aan de voorzijde op de borst. Kleur bedrukking: warm grijs.

Maattabel

 

© 2018 - 2021 FairRebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel