FairRebel Partners

Bedrijfskleding, merchandise of kampshirts? Wij helpen je graag!

FairRebel heeft afgelopen jaren met met verschillende organisaties gepartnerd als het gaat om merchandisekleding of bedrijfskleding.
Denk hierbij aan t-shirts, (zipped) hoodies, sweaters, polo’s, sportkleding, jassen, linnen bags, baby- en kinderkleding etc.

We zijn enthousiast als we zien dat steeds meer bedrijven, muzikanten, kerken, stichtingen en organisaties kiezen voor fair, duurzaam, fashionable én premium kwaliteit als het gaat om hun merchandise/bedrijfskleding.

De prijs is daarin nog regelmatig een struikelblok. Omdat het onze missie is dat zoveel mogelijk mensen, maar ook bedrijven, kerken en organisaties kiezen voor eerlijke kleding en merchandise hebben we besloten om hier als schakel tussenuit te stappen. Wij gaan vanaf heden dus diegene die graag wil kiezen voor eerlijk textiel rechtstreeks in contact brengen met onze leveranciers.

Nu denk je misschien: What's in it for FairRebel? Dat we kiezen om missie gedreven te zijn en niet geld gedreven. God zorgt, dat is onze overtuiging. Mattheus 6:33 is daarbij de belofte waarop wij staan.

Ben je geinteresseerd? Mail ons dan via het Contactformulier!


Onze Partners

 Youth.Opwekking

Gods beloften staan vast! Hij was er altijd en is er voor je vandaag. En hoe onzeker de toekomst ook is, Hij gaat met je mee. Dit toffe t-shirt herinnert je daarom op een subtiele manier aan alles wat God heeft gedaan en zet je stil bij Zijn beloften.

In samenwerking met Youth.Opwekking hebben we een prachtig eerlijke en duurzaam T-shirt ontwikkeld | Promises. 

Deze is verkrijgbaar in de webshop van Opwekking in zowel zwart als wit.


Damascus Hiphop heeft voor hun 'Niet Van Deze Wereld-Tour een fair en duurzaam shirt laten produceren.

 

 


Met Compassion Nederland hebben we een complete lijn gemaakt van kleding, tassen, rompertjes, slabbetjes.
Hun lijn draagt naast het FairRebel label, ook een Compassion label. Check hun shop voor de complete lijn.

      

 


InSalvation is een band met hart voor aanbidding en gerechtigheid, die ernaar verlangt om samen God te aanbidden, feest te vieren en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld weer in te gaan. Ook zij hebben gekozen voor fair en duurzame merchandise. Neem snel een kijkje in de shop.

         

 


In samenwerking met Kerk in Actie hebben we de vakantietas gemaakt! Deze tas is bedoeld voor kinderen die om wat voor reden dan ook niet op vakantie kunnen. De tassen zijn gemaakt in de Fairtrade fabriek in Sri Lanka en gemaakt voor GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Gun jij deze kinderen ook zo'n mooie tas? Doe dan met je gemeente mee aan actie vakantietas!

        

 


Voor 'Lume' hebben wij een tof dames t-shirt gemaakt. Ken je deze mooie beweging al? Dit is hoe zij zich voorstellen op hun website:
Wij zijn Lume. Een beweging van licht. Met vrouwen over de hele wereld. Ons verlangen? Geloof delen, wereldwijd.
Het t-shirt is te koop in de webshop van Lume!

   

 


Emiel koos met zijn Dalton materieeldienst voor fair en duurzame bedrijfskleding!
Hier draagt hij de polo met geborduurd logo. Naast drukken is borduren ook een optie! 

  


Studentenvereniging “PAAP” uit Leuven (België) koos voor fair en duurzame sweaters voor hun leden. Per Aspera Ad Perfectiora (“PAAP”) is een studentenvereniging gelieerd aan Evangelische Theologische Faculteit.

    

 

© 2018 - 2022 FairRebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel